Kan uld tåle regnvejr?

Ja, det kan det sagtens.

Ulden kan absorbere en hel del vand, uden at dine fødder bliver våde – og selv når uld er vådt, holder det på varmen. Ulden i Woolfie sneakers er presset tæt sammen i flere lag og er derfor ekstra vandafvisende samtidig med, at den bevarer sin åndbarhed. I modsætning til de fleste sneakers og løbesko, der hurtigt bliver gennemblødte i regnvejr, vil Woolfie sneakers holde dine fødder tørre i lang tid.

Er uldsneakers ikke for varme om sommeren?

Nej, de er faktisk enormt behagelige på varme dage, fordi ulden absorberer din fodsved og lader den passere igennem. Den proces forbruger varme og virker dermed kølende for fødderne, som vil føles tørre og tempererede. Vi har selv testet dem i forhold til sommer-garderoben, og vores uldsneakers overgik langt de almindelige sneakers, skindsko og ballerinas – både hvad angår komfort og svedlugt.

Hvordan plejer jeg mine Woolfie sneakers?

Da uld er selvrensende, vil dine Woolfies holde sig friske, så længe du giver dem en pause og lufter dem en gang imellem.

Til pletfjerning anbefaler vi, at du tørrer pletter af ulden med en vådserviet eller en let våd klud, evt. med lidt uldsæbe eller shampoo. Får du mudder på ulden, er det bedste at lade det tørre ind – derefter er det let at børste af og evt. tage det sidste med en klud. Ydersålen kan vaskes ren med almindelig sæbe og vand.

Vi anbefaler ikke at vaske dine uldsneakers i vaskemaskinen, da vi ikke kan garantere for holdbarheden, men er det nødvendigt, så vask dem på uldprogram ved 30 grader og med uldsæbe. Stop dem derefter med avispapir et par timer, mens de tørrer – så holder de faconen.

Hvad gør jeg, hvis jeg vil bytte til en anden farve eller størrelse?

Skriv til info@woolfie.dk eller ring til os på 92 90 05 93, hvis du ønsker en ombytning – så sender vi dig en gratis returlabel.

Forudsætningen for at vi kan bytte til en anden vare er, at varen ikke er taget i brug, men blot prøvet på indendørs.

Se mere under vores handelsvilkår

Hvad gør jeg, hvis jeg har fortrudt mit køb?

På woolfie.dk tilbyder vi 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Tag fat i os på info@woolfie.dk eller 92 90 05 93, hvis du ønsker at returnere din vare, så sender vi dig en gratis returlabel.

Se mere under handelsvilkår

Hvad gør jeg, hvis jeg vil reklamere?

Du har 2 års reklamationsret, når du handler på Woolfie.dk. Dermed kan du enten få varen ombyttet, pengene tilbage eller nedslag i prisen afhængig af, hvad produktet fejler.

Kontakt os på info@woolfie.dk eller 92 90 05 93, hvis du ønsker at reklamere, og fortæl os hvad reklamationen drejer sig om – så sender vi en gratis returlabel til dig.

Læs mere om berettiget og rettidig reklamation under vores handelsvilkår